Tatsujin Dojo Goor      KvK nr: 56100833      info@tatsujindojo-goor.nl

De mix van verschillende vechtsporten geeft veel mogelijkheden, zowel staand als op de grond. Naast de bekende stoot-, knie- en trap technieken behoren ook tal van Braziliaanse jiu-jitsu grepen tot het arsenaal van de MMA-er. De MMA-er is de meest complete vechtsporter!! Tijdens de lessen leer je zowel de staande technieken als grondvecht technieken apart of als mix kennen. Naast het trainen van techniek staat ook de conditietraining centraal, een goede conditie is immers de basis voor elke sporter.

Het is ook mogelijk om mee te doen aan wedstrijden, hiervoor moet je hard trainen en over de juiste mentaliteit beschikken.

Informatie over Mixed Martial Arts

www.tatsujindojo.nl

www.mixfight.nl

Handige links

Hier vind je informatie van alle Tatsujin Dojo’s van Nederland.

De meest complete vechtsport website van Nederland. Hier vind je naast een uitgebreid forum ook informatie over evenementen, trainingen etc.

Daarnaast staat Mixfight bekend om de fantastische foto reportages.

Eerder dit jaar heeft Martijn de Jong uit liefde voor de sport samen met Edgar Kruyning een boek gepubliceerd genaamd: The essentials of Mixed Martial Arts, dit boek beschrijft d.m.v. foto’s tal van technieken en is een “must have” voor elke MMA-er. Het boek is absoluut uniek in zijn soort en kost slechts 29,95 €.

Het boek is via internet verkrijgbaar, klik hier voor de link.